Om mig

Uddannelse

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, med speciale i depression og kognitiv adfærdsterapi. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykologforening og SAKT. Jeg efteruddanner mig løbende i kognitiv terapi og bliver superviseret.

Erfaring

Jeg har tidligere arbejdet som kognitiv psykolog på to private klinikker i København. Her fik jeg en bred psykoterapeutisk erfaring, og har hjulpet mange mennesker med at overkomme deres problemer. Jeg har bl.a. hjulpet med panikangst, OCD, generaliseret angst, fobier, social angst, sygdomsangst, stress, livskriser, identitetsproblemer, sorg, eksistentielle problemer, jalousi, parforhold og depression. Målgruppen har overvejende været unge og voksne fra alle lag i samfundet, med mange forskellige etniciteter og seksuelle orienteringer.

De sidste par år har jeg arbejdet som intern konsulent i Københavns Kommune, hvor jeg har hjulpet medarbejdere med at overkomme stress, løse konflikter, finde mening i arbejdet - kort sagt finde vej til højere trivsel og større arbejdsglæde.

Sideløbende med klinikken arbejder jeg aktuelt på et psykiatrisk ambulatorium i Region Hovedstadens Psykiatri, hvor vi behandler patienter med svær angst, OCD og traumer.

Kognitiv psykolog Christopher I.S. Smith